Onze dienstverlening

Wat is onze werkwijze.

Ons streven is om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan. In het leven gebreuren zo veel dingen, waardoor ook verzekeringen vaak aangepast moeten worden.  Om elke keer weer de juiste keuze te kunnen maken, is regelmatig contact en de keuze uit de beste verzekeraars met een gunstige premie van belang. 

Omdat wij zeer veel waarde hechten aan goede voorlichting en passende verzekeringen, willen wij eerst een afspraak maken voor kennismaking en inventarisatie. Je ontvangt in ieder geval onze dienstenwijzer. Als we tot overeenstemming komen, leggen we dit uiteraard schriftelijk vast.

 

Schadeverzekeringen

Veel van onze klanten kiezen voor een abonnement. Omdat niet elke cliënt behoefte heeft aan dezelfde dienstverlening, geven we je daarom de keuze uit drie vormen van dienstverlening. Dit zijn verschillende abonnementsvormen met ieder  zijn eigen onderdelen. Ter onderscheiding noemen wij deze varianten basis, standaard en uitgebreid. Hierbij is basis de variant met een beperkte dienstverlening en uitgebreid de variant met de meest uitgebreide dienstverlening die wij je kunnen bieden. 

 

 

Bij de varianten standaard en uitgebreid, werken wij met een vaste maandelijkse vergoeding. De premies voor de afgesloten verzekeringen zijn een stuk lager, omdat de premie voor zover als mogelijk ontdaan is van provisie.

 

Complexe producten

Naast je schadeverzekeringen heb je ook te maken met complexe producten. Dit zijn o.a. levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, woonlasten- of betalingsbeschermingsverzekeringen. Om voor deze producten tot een juist advies te komen, is het (wettelijk) verplicht om hiervoor een uitvoerig klantprofiel te maken. De kosten hiervan worden aan je gefactureerd. Omdat de verzekeraars aan ons geen provisie betalen, is de prijs van het product lager. Wij kunnen je ook behulpzaam zijn bij het afsluiten van deze producten. Voor het reguliere onderhoud van deze producten, is het mogelijk om een “nazorgabonnement” af te sluiten. Dit geeft je de zekerheid dat er ook in de toekomst regelmatig een controle is of de complexe producten nog passend zijn voor jou situatie.

 

Voor uitgebreide informatie over onze werkwijze bij complexe producten, klik hier.

Neem voor deze producten contact met ons op, om te bespreken hoe wij je hiervoor van dienst kunnen zijn.

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Meer weten of heeft u een vraag?
Bel ons nummer: 0228-312269

Wij helpen u graag verder.
Capellewoud service en contact